Participació al programa Forma’t al Port

Som el Bilal Badar i l’Adrià Fernández, estudiants del Grau Superior de Transport i Logística, participants de la formació Forma’t al Port –  Advance. Una experiència immersiva per conèixer el transport marítim de la mà de l’Escola Europea Intermodal, el Port de Barcelona i el Port de Civitavecchia.

Va ser una activitat de 5 dies; el primer dia vam estar a Barcelona coneixent a la resta dels integrants, fent dinàmiques de grup per anar formant relacions personals.

El segon dia, vam començar les diferents formacions teòriques i la presentació del cas pràctic. També vam fer un tour en vaixell per les diferents terminals del port de Barcelona. Finalment, vam embarcar en el ferry i vam sortir cap a Civitavecchia.

El tercer dia el vam passar completament al vaixell fent classes i dinàmiques, a més a més, vam anar a la disco. Ho vam passar molt bé.

Al quart dia va ser molt més lúdic, ja que vam aprofitar per visitar Roma, cap del dos havíem estat abans i ens va agradar molt, sobretot l’arquitectura i la gastronomia. No saps que bona és la pasta fins que vas a Itàlia.

Per últim, vam tornar cap a casa continuant amb les formacions i amb la presentació del cas pràctic, on un de nosaltres va tenir el segon cas millor qualificat.

En conclusió, va ser una formació a bord del ferry Grimaldi on hem pogut observar el funcionament logístic d’aquest i a més de poder gaudir de classes teòriques i pràctiques sobre l’impacte ambiental de les operacions de transport i els beneficis del transport intermodal.

Sense dubtes podem dir que ha sigut una experiència enriquidora que ens ha permès crear nous vincles professionals, conèixer més del sector i a desenvolupar les nostres aptituds.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About