Erasmus+ a Amsterdam

L’Alejandro Arenas, alumne de 2n del CFGS de Màrqueting i Publicitat, ens explica la seva experiència:

“En el marc del programa Erasmus+, vaig tenir l’oportunitat de fer pràctiques a un negoci de vins a Amsterdam, exercint funcions en l’àrea de màrqueting. Aquesta experiència, encara que enriquidora, també va presentar certs desafiaments i moments de frustració. La meva funció a la botiga de vins se centrava en les xarxes socials, la pàgina web i crear esdeveniments. Des del primer dia, vaig poder involucrar-me en la creació de campanyes de màrqueting, la gestió de xarxes socials i l’organització d’esdeveniments de degustació. A més, vaig aprendre molt de sobre el món del vi, un sector en el qual no tenia experiència prèvia.

No obstant això, no tot va ser positiu. La comunicació no sempre va ser fluida, i sovint em vaig trobar amb barreres lingüístiques i culturals. Tot i que Amsterdam és una ciutat internacional, les diferències culturals a vegades fan les coses difícils.

Així i tot, l’Erasmus m’ha obert portes i m’ha ajudat a créixer i a tenir clar el que vull fer en el meu futur professional.”

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About