Erasmus+ a Tampere, Finlàndia

El Víctor Hernández, alumne de 2n d’Activitats Comercials ens explica la seva experiència Erasmus+.

“Vaig escollir Finlàndia (Tampere) com a destí pel meu Erasmus, ja que era un país molt diferent d’Espanya i tenia molta curiositat per veure com era la vida en un país tan fred.

El meu Erasmus va ser des de gener fins a l’abril, molta gent em deia que anés més tard, pel fet que aquests mesos són els més freds de tot l’any, però jo volia experimentar com era l’hivern i m’alegro molt de la meva decisió.

Vaig experimentar temperatures de -30° graus, vaig anar a les saunes, em vaig banyar a un llac congelat i també vaig patinar sobre gel, vaig gaudir de la neu i de les Aurores Boreals i mil històries més que trigaria molt a explicar. En el meu cas vaig estar treballant al Flying Tiger on vaig estar molt còmode. Flying Tiger és una empresa que ven tota mena de productes a preu baix. Les meves tasques a l’empresa va ser recollida de palets al magatzem i el desmuntatge d’aquests, fer l’inventari de la botiga i altres tasques amb Excel, reposar els productes i atenció al client. Gràcies a la bona gestió que vaig fer de la beca Erasmus+ vaig poder gaudir de 4 viatges durant la meva estada, vaig visitar Rovaniemi (on viu el Pare Noel i ja al cercle polar àrtic), Suècia (Estocolm), Dinamarca (Copenhaguen) i Estònia (Tallin).

Ara que he tornat a casa no puc estar més content d’haver pogut gaudir de la beca Erasmus+ i de la meva estada a Finlàndia, tornaria mil vegades a gaudir d’aquesta experiència, ja que m’ha ajudat a créixer com a persona, he conegut a molta gent de moltes parts del món, però sobretot he après a organitzar-me dia a dia i treure el màxim profit.

Només tinc paraules d’agraïment per poder haver gaudit d’aquesta oportunitat i la recomanaria a tothom que vulgui viure una nova experiència a un altre país.”

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About