D’excursió per la logística!

Aquest passat mes de novembre ens hem embarcat en un autobús des del nostre Institut i ens hem endinsat durant un dia en el nostre sector, on hem visitat a Girona l’empresa de transport per carretera i operador logístic, CALSINA CARRER, ens han explicat com treballen i hem visitat els seus magatzems.

Després ens hem dirigit a LFP-PERTHUS on des del centre de control dels túnels ferroviaris que uneixen el nostre país amb França, hem conegut com es gestionen aquestes infraestructures.

A continuació i després de menjar “just in time” ens hem adreçat a l’empresa VIIA a Le Boulou (França), on hem vist la intermodalitat del camió al tren en directe. Finalment, hem visitat les oficines de l’empresa duanera AROLA, on ens han explicat com controlen la informació i ens han mostrat la frontera de la Jonquera.

Així doncs, hem sigut molt sostenibles per promoure al màxim les nostres polítiques europees de transport, i el més important, hem après molt!

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About