Impulsant el Comerç Local amb Design Thinking

La setmana passada, l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials van viure una experiència enriquidora en participar en una formació exclusiva proporcionada per l’Escola Àrtidi. La sessió es va centrar en l’aplicació del Design Thinking al petit comerç de la nostra ciutat.

 

Durant la formació, l’alumnat va explorar les principals estratègies de Design Thinking per crear espais visuals i atractius. L’objectiu és impulsar i revolucionar la dinàmica dels petits comerços locals.

 

L’Escola Àrtidi, reconeguda pel seu compromís amb la innovació i la creativitat, va liderar la sessió amb professionals experimentats en el camp del disseny comercial. Els estudiants van adquirir coneixements pràctics i eines valuoses per afrontar els reptes del mercat actual.

Amb aquesta iniciativa, l’institut reafirma el seu compromís amb l’educació pràctica i la preparació dels estudiants per afrontar amb èxit els desafiaments del món empresarial. Estem emocionats de veure com aquesta experiència impacta positivament en el futur del nostre alumnat i contribueix al creixement del comerç local.

Aquesta formació forma part del programa MimóEmprèn del nostre centre i de l’aula d’emprenedoria finançada pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i per la Unió Europea Next Generation EU.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About