LA IMPORTÀNCIA DE LA COMUNICACIÓ PER A UN EMPRENEDOR

L’alumnat de Projecte UNIC va tenir l’oportunitat de participar en una formació sobre Comunicació impartida per Joaquín Guerrero el passat dimarts 21 de novembre. La sessió no només va revelar estratègies crucials, sinó que també va encendre la passió dels participants per aprofundir en aquest aspecte tan fonamental de l’emprenedoria.

 

Amb un abordatge pràctic i dinàmic, els i les estudiants van aprendre com la comunicació pot ser la clau per a un projecte emprenedor exitós. Joaquín Guerrero va oferir insights valuoses, compartint experiències que van il·luminar el camí cap a una comunicació més efectiva dins dels equips i projectes.

La participació entusiasta dels estudiants va reflectir l’interès creixent en la importància de la comunicació per a l’èxit dels projectes emprenedors.

 

Aquesta jornada no només va ser educativa, sinó que també va sembrar les llavors de la col·laboració i la creativitat en el si del Projecte UNIC. Amb una visió i recursos renovats a la seva disposició, els i les participants podran aplicar en la realització del seu projecte emprenedor totes les recomanacions donades per Joaquín Guerrero. Aquesta experiència no només és un apunt en el seu recorregut educatiu, sinó un catalitzador per al futur èxit dels seus projectes.

Aquesta formació forma part del programa MimóEmprèn del nostre centre i de l’aula d’emprenedoria finançada pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i per la Unió Europea Next Generation EU.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About