Erasmus + a Oporto

Soc l’Ainhoa, graduada de Comerç Internacional, i he fet un Erasmus de cinc mesos a Porto, Portugal, treballant a DSV. L’Erasmus m’ha fet créixer com a persona, m’ha presentat reptes i experiències úniques, m’ha ajudat a guanyar experiència a l’àmbit del comerç internacional i aprendre portuguès i sobretot, m’ha fet conèixer persones increïbles que portaré sempre al cor. Si algú s’està plantejant fer un Erasmus, ha de tenir clar que requerirà esforç i no tots els moments seran els millors, però també ha de saber que serà de les millors experiències que viurà mai. I si esculls Porto com a destí, tingues clar que amics, festa, bons paisatges i bon menjar no faltaran!!

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About