Participació al Rodatge Maleït a la Setmana del Cinema Fantàstic de Sitges.

El passat 28 de setembre, els alumnes de 2MS i els seus professors van dur a terme una destacada tasca: el muntatge de les construccions que van ser fabricades durant el curs passat a les aules. Aquesta experiència va representar un pas fonamental en la formació i pràctica dels estudiants.

L’equip es va traslladar fins a l’edifici Miramar de Sitges, on es va dur a terme el muntatge de les peces tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici. Aquesta oportunitat va permetre als alumnes aplicar les habilitats adquirides al llarg del curs i veure com les seves construccions prenien forma en un entorn real.

Aquesta iniciativa no només va oferir als estudiants una experiència pràctica valuosa sinó que també va demostrar l’èxit del nostre programa educatiu, que fomenta la formació pràctica i l’aprenentatge pràctic.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About