Erasmus+ a Finlàndia

Sóc el Ramon Miró, he cursat el CFGM d’Activitats Comercials al Jaume Mimó i he fet un Erasmus+ a Pieksämäki, Finlàndia.

Aquesta experiència ha estat molt enriquidora tant des del punt personal com des del punt d’aprenentatge de l’anglès o per conèixer una nova cultura. La meva estada ha tingut una durada de tres mesos, he estat treballant a Säästötalo ÄIJÄPark, una botiga d’eines jardí i coses de casa, he treballat de dilluns a divendres.

Durant el meu temps lliure em veia amb els companys de residència o anava al gimnàs. Després al cap de setmana anava al gimnàs o em quedava a casa, ja que quan vaig arribar feia molt de fred. Cap al final vaig poder anar a classe amb nois finesos de la meva edat i fer més amics i també vaig fer alguna sortida de cap de setmana a ciutats com Tampere, on hi havia una altra noia del Jaume Mimó, o a Tallin amb vaixell des de Helsinki.

És una experiència que recomano al 100% tant des del punt personal com professional.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About