Erasmus+ a Finlàndia

Sóc el Ramon Miró, he cursat el CFGM d’Activitats Comercials al Jaume Mimó i he fet un Erasmus+ a Pieksämäki, Finlàndia.

Aquesta experiència ha estat molt enriquidora tant des del punt personal com des del punt d’aprenentatge de l’anglès o per conèixer una nova cultura. La meva estada ha tingut una durada de tres mesos, he estat treballant a Säästötalo ÄIJÄPark, una botiga d’eines jardí i coses de casa, he treballat de dilluns a divendres.

Durant el meu temps lliure em veia amb els companys de residència o anava al gimnàs. Després al cap de setmana anava al gimnàs o em quedava a casa, ja que quan vaig arribar feia molt de fred. Cap al final vaig poder anar a classe amb nois finesos de la meva edat i fer més amics i també vaig fer alguna sortida de cap de setmana a ciutats com Tampere, on hi havia una altra noia del Jaume Mimó, o a Tallin amb vaixell des de Helsinki.

És una experiència que recomano al 100% tant des del punt personal com professional.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About