Activitats de transport tardor-hivern curs 22-23

El nostre institut va estar molt actiu aquesta tardor i hivern, oferint als seus alumnes i professors de transport oportunitats úniques d’aprenentatge i col·laboració amb professionals del sector. A continuació, us resumim les emocionants activitats que s’han dut a terme:

  • El passat 3 d’octubre, els nostres alumnes van participar digitalment en un webinar organitzat per BNEW, una oportunitat per explorar els avenços en la digitalització del transport i la logística.
  • El 10 d’octubre, vam tenir el plaer de rebre els nostres companys de l’escola STC de Rotterdam, amb els quals vam compartir experiències i coneixements.
  • El 22 de novembre, una ex-alumna destacada, Alina Múñoz, va compartir la seva evolució professional en els darrers tres anys treballant a Hamburg Süd, oferint als estudiants una visió realista de les oportunitats dins del sector.
  • Per tancar l’any amb clau, el 22 de desembre, vam rebre a Carles Cardona, CEO de Juma Consulting, qui va abordar la figura de l’Operador Econòmic Autoritzat (OEA) i la seva importància en el món actual del transport i la logística.
  • L’11 de gener, en Josep del Moral, CEO de Barcelona Talent Logistics, va compartir les últimes notícies i tendències en les professions relacionades amb el sector del transport.
  • El 13 de febrer, vam tenir l’oportunitat de conèixer la trajectòria de l’ex-alumne Jordi Garre, de Khüne & Nagel Barcelona, qui va explicar la seva experiència i evolució en el sector des de les primeres promocions dels tècnics de transport.
  • El 8 de març, els nostres estudiants de primer van participar en el programa “Forma’t al Port” de l’escola de transport intermodal, una iniciativa que promou l’aprenentatge pràctic i l’immersió en el món real del transport i la logística.

A l’Ins Jaume Mimó, seguim compromesos a oferir una educació completa i actualitzada, connectant els estudiants amb les últimes tendències i els professionals del sector. Continuarem aprenent i creixent junts mentre naveguem per les dinàmiques oportunitats d’aquest emocionant món.

Per a més informació sobre aquestes activitats i futures oportunitats de formació, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About