Experiència Erasmus+ a Àmsterdam

La meva experiència Erasmus a Amsterdam ha estat increïble, he estat treballant en una empresa importadora de vi anomenada Petit Celler.

He après molt sobre el món del vi, les varietats de raïm i com s’importen i distribueixen. He treballat en vendes i màrqueting, he millorat les meves habilitats de comunicació i he après a promocionar productes a les xarxes socials.

També vaig gaudir de tasts de vi i visites a clients d’hostaleria. El millor va ser la diversitat cultural d’Amsterdam, coneixent persones de tot el món. Ha estat una experiència que he aprofitat al màxim, combinant els meus estudis i la feina.

Vaig fer amistats multiculturals i vaig tenir l’oportunitat de practicar i millorar molt el meu anglès.

Sens dubte, una experiència que mai no oblidaré!

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About