Consell assessor d’empreses de metall

El passat 8 de juny, l’institut INS Jaume Mimó, fruit del treball en xarxa de la FASE3 d’EmpresaFP, va crear i establir el seu primer Consell Assessor d’Empreses per a la família professional de fabricació mecànica .

El Consell Assessor d’Empreses és un òrgan de trobada i reunió dels diferents sectors productius, socials i professionals del territori que convergeixen en els interessos comuns de la formació professional de caràcter industrial. La seva finalitat és establir les sinergies necessàries entre els diferents sectors amb la finalitat d’enriquir tant la formació que s’ofereix des del centre a les persones com de donar resposta a les necessitats que des de les diferents entitats es plantegin.

Des d’aquí volem agrair a les empreses Pirobloc, SA; Insmann, Instalación y Mantenimiento de Maquinaria SL; Construcciones Metálicas Tanesa SL i Moreda Riviere Trefilerias SA per adherir-se a aquesta iniciativa.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About