2n curs de Gràfica Publicitària de l’institut va assistir al segon ART EXPERIENCE

El passat 21 de març les alumnes de 2n curs de Gràfica Publicitària de l’institut van assistir al segon ART EXPERIENCE, una jornada creativa i de treball al CREC COWORKING de Gràcia.

En aquest es va plantejar el repte de reinventar un espai ja existent a l’edifici. Hi van participar diversos equips, formats per diferents alumnes d’Escoles d’Arts Plàstiques i Disseny de tot Catalunya. Es van compartir idees, procés de treball, experiències. Va ser una jornada de treball en equip, dinàmica i enriquidora.

Natalia Zamorano, alumna de l’institut de 2n curs de Gràfica Publicitària, va formar part de l’equip que va realitzar el projecte finalista. Enhorabona! També va participar en el repte Alba Lozano, companya de Natalia de 2n curs de Gràfica Publicitària.

Una jornada de bona feina, molt inspiradora, que volem agraïr a tots els qui han participat. I gràcies també al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i al Crec Coworking per fer-ho possible!

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About