Selfies i autorretrats

Compartim amb vosaltres algunes de les creacions de l’alumnat de 1r de Gràfica Publicitària. A Fonaments de la representació vam treballar la naturalesa de les representacions a través de l’autoretrat, una imatge sobre la imatge que hom té de si mateix.

Es podien utilitzar diferents tècniques i/o combinar-les entre elles a través d’un collage analògic o digital. L’autoretrat havia de complir dues premisses: que es pugues reconèixer i que expliqués visualment quina idea o idees es volia representar. 


Què us semblen?


Vika Blagodyr. Retrato de la reina VictoriaAparte de compartir nombre, tenemos más similitudesMe gusta el orden mental, tener reglas y un plan para el díaY si empiezo algoseguirlo hasta el final. La reina Victoria dijo que no podía morir porque no había terminado algunas cosas.

Beth Cívico. M’he dibuixat sense cara i simular la portada d’un disc de música, amb el format de Spotify. D’aquesta manera puc representar una mica qui soc; la música és molt important a la meva vida i, per irònic que sigui, no sé qui soc, d’aquí sense rostre. la resta de detalls són principalment decoratius, i l’elecció de colors (negre y vermell) és perquè són els meus colors representatius.


Valerià Cárdenas Em fascina l’oci, la comunicació i la seva evolució. Vull mostrar l’evolució que ha marcat tota una generació la nostra forma de comunicar-nos i gaudir-ne a través de la música, o amb altres formes de lleure. També crec (encara que sigui contradictori) que cada cop som més conscients que l’ús excessiu d’aquesta tecnologia crea persones més vulnerables i solitàries.


Mireia Duran La idea era fer un autoretrat envoltat de tot el que més m’importa com és la lectura, els meus gats, els meus amics, la meva germana i jo mateixa, que he de ser la meva prioritat. L’autoretrat està fet amb un collage de fotos, ja que m’encanta l’scrapbooking i el bullet journal que s’adapta molt al meu estil gràfic.

Ian Esquina He escollit fer un autoretrat modificant diverses parts, per representar el significat de l’art per mi. Tinc els valors actuals gràcies a l’Art i al coneixement que m’ha aportat, formant-me com a persona, de la mateixa manera que els diferents rectangles formen el meu dibuix. Evolucionar com a ésser significa deconstruir els teus pensaments per adquirir nous; per això he jugat amb la diversitat de colors en les geometrització.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About