Els alumnes de primer d’Administració i Finances coneixen la Plataforma Logística de DIA group.

El passat dimecres 22 de febrer els alumnes de primer d’Administració i Finances van conèixer les oficines i el magatzem de l’empresa internacional d’alimentació DIA group, a Sabadell.

Va ser una experiència enriquidora dins del marc dels objectius del mòdul de Gestió Logística i Comercial, on els alumnes aprenen les particularitats de la funció d’aprovisionament posades en pràctica en una plataforma logística com la del grup DIA, on treballen en la recepció i expedició de més de 100 tràilers diaris.

Agraïm la col·laboració i bon tracte de l’empresa, que va atendre totes les preguntes i interessos dels nostres alumnes i, a més a més, els va convidar a una degustació d’alguns dels seus productes de berenar, i els va oferir la possibilitat de treballar-hi en la modalitat de pràctiques al departament d’administració.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About