Experiència d’Erasmus a Brusel·les

El meu nom és Arnau Escortell i recentment vaig participar en una beca Erasmus a Bèlgica durant dos mesos i mig. Aquesta experiència ha estat una de les millors de la meva vida i estic emocionat de compartir la meva experiència amb tots.

Vaig viure en un apartahotel de lloguer, on vaig tenir la meva pròpia habitació amb cuina i altres comoditats bàsiques. Això em va permetre viure de manera independent i aprendre a cuidar de mi mateix mentre vivia a l’estranger.

Durant la setmana, treballava en una organització sense fins de lucre anomenada Obessu, que es dedica a defensar els drets dels estudiants. La gent de l’organització va ser molt acollidora i em va fer sentir com a casa des del primer dia. Vaig tenir l’oportunitat de treballar en projectes interessants i aprendre sobre com els estudiants poden lluitar pels seus drets i com les organitzacions sense fins de lucre poden ajudar en aquesta lluita.

A més del meu treball, també vaig tenir l’oportunitat de conèixer a gent de múltiples cultures i fer molts amics provinents de tot arreu d’Europa. Això em va permetre aprendre sobre altres cultures i expandir els meus horitzons culturals.

Durant la meva estada, també vaig millorar les meves habilitats treballant en l’administració de l’empresa i el meu nivell tant d’anglès com de francès va millorar notòriament. Això va ser molt valuós per a mi i em va ajudar a desenvolupar habilitats que seran útils en el meu futur professional.

En general, la meva experiència a Bèlgica com a part d’una beca Erasmus va ser increïble i definitivament em va canviar la vida. M’encantaria recomanar a qualsevol que tingui l’oportunitat de viure aquesta experiència i animar a altres estudiants a unir-se al projecte Erasmus.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About