Octogràfics, l’estudi de disseny de Gràfica Publicitària

Octogràfics és l’estudi de disseny de l’alumnat de 2n de Gràfica Publicitària, i està composat pels vuit alumnes de la classe.

Des del Mòdul de Projecte Integrat, té com a objectiu donar solucions gràfiques, especialment a les empreses creades pels nostres companys de Projecte Únic.

La seva creació ha estat tot un laboratori d’idees i propostes, i aquí us en compartim algunes, més que interessants, per a la seva identitat de marca. Ara que ja hem triat la imatge, estem creant el nostre Instagram, on donarem a conèixer les nostres propostes gràfiques per al Projecte Únic, així com de la resta de mòduls i per al centre. A @octografics ideem i dissenyem des d’una perspectiva inclusiva i sostenible i busquem donar solucions gràfiques per a totes i tots.

Segueix-nos!

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About