Gràfica Publicitària visita el Museu del Cinema i la ciutat de Girona

El passat desembre, a un dia de finalitzar les classes abans de les vacances de nadal, l’alumnat de 1SG i 2SG van fer una sortida pedagògica alhora que lúdica al Museu del cinema i la ciutat de Girona.

Amb l’objectiu de conèixer el fons del Museu, l’alumnat va gaudir d’una interactiva visita guiada a càrrec de la Núria, que ens va fer un recorregut per l’exposició permanent. Posteriorment, van participar en el taller “Girona plató!” que ens va mostrar diferents localitzacions de la ciutat, escenari de rodatges de pel·lícules i sèries de televisió. Com no podia ser d’una altra manera, la visita va culminar amb l’escalinata de la catedral, escenari de la 6a temporada de Joc de Trons.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About