Cross cultural programa d’Albeda College

Dos alumnes de 2n de Comerç Internacional, el Kilber Contreras i la Yamna Akhrif, estan formant part del Cross cultural program d’Albeda College, a Rotterdam, del 14 al 25 de novembre del 2022, un programa al que conviden 2 alumnes de diferents centres educatius europeus i on es treballen l’emprenedoria, com fer un pla de negocis internacional, negociació internacional i habilitats interculturals.

Ens expliquen que fins al moment estan tenint un programa molt dinàmic, treballant en grups amb persones d’altres països i aprenent sobre la importància i els usos de l’hidrogen com a alternativa als combustibles fòssils. A més, han visitat el port de Rotterdam, han fet un entrenament en vendes i han fet un tour a la ciutat de Rotterdam.

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About