ESCAPE ROOM EMPRENEDOR

Aquest curs l’alumnat realitza l’escape room emprenedor que té com a títol la Missió MimóEmprèn: Salvar la Terra!

Aquesta activitat forma part del programa MimóEmprèn, on cada curs i nivell de totes les famílies professionals, té un itinerari formatiu per desenvolupar habilitats emprenedores i conèixer noves metodologies que puguin ajudar a adquirir les competències necessàries.

L’objectiu és treballar conceptes com l’autoconeixement, el pensament lateral, el treball en equip o la creativitat, així com els Objectius de Desenvolupament sostenible per tal de fomentar l’economia sostenible i circular.

 

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About