BIOPOMPES. EMPRENEDORIA SOSTENIBLE

Dilluns 21 de novembre, vam començar la setmana EWWR (Setmana Europea de prevenció de residus) amb la visita de Biopompes Cerdanyola, per explicar a l’alumnat de primer i segon del CFGS de Comerç Internacional,  la seva experiència i motivacions per emprendre amb un model de negoci sostenible enfocat principalment en sabons a granel.  

En el seu negoci a més, s’ofereixen altres productes sostenibles que promouen la filosofia residu zero per reduir al màxim l’impacte al medi ambient, recalcant la importància dels segells i certificats en els productes Ecològics.

Aquesta xerrada va permetre una reflexió profunda dels assistents sobre l’impacte que té la producció i hàbits de consum de l’economia lineal, recalcant la necessitat de moure’ns a una economia circular i enfocada en els ODS 2030 (Objectius de desenvolupament sostenible)

Al finalitzar la conferència, es va realitzar un petit taller per conèixer com fer embolcalls sostenibles amb tela i cera d’abella.

A més, l’alumnat va poder endur-se a casa una mostra del sabó a granel que es comercialitza a Biopompas, en un envàs reutilitzat que van portar de casa, promovent així la reutilització dels envasos i una economia circular i allargant la vida útil dels envasos.

🗨  https//cerdanyola.biopompas.com

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About