Erasmus+ a Praga

La Júlia Tutó, graduada en CFGS de Comerç Internacional, ha fet una mobilitat de pràctiques i ens explica la seva experiència:
“Durant els mesos de juliol, agost i setembre he tingut l’oportunitat de fer Erasmus a Praga. Durant aquest temps he estat treballant a Conext, una petita empresa dedicada al transport de mercaderies en l’àmbit internacional.


Dins de l’equip d’operacions jo m’encarregava de supervisar tots els transports terrestres que es realitzaven diàriament. Aquest procés inclou la recollida de la mercaderia al magatzem del client (Alemanya, Àustria i Itàlia) i assegurar-se que s’entrega correctament al port d’origen.
Pel que fa a l’ambient laboral i als meus companys d’oficina he estat molt bé. Des del primer dia que vaig arribar sempre m’han tractat com una membre més de l’equip i sempre que han pogut m’han ajudat amb les meves tasques.
Fora de l’horari d’oficina també he tingut temps de gaudir de la companyia dels meus companys de pis i de quedar amb els companys de l’empresa per anar a sopar o bé per a fer activitats en grup com per exemple jugar als bitlles, fer tir amb arc, anar a un karaoke, anar a un karting, etc.
Estic molt contenta d’haver viscut en una ciutat tan maca com és Praga i haver conegut a tanta gent. Sense dubte és una experiència única que tothom hauria de viure almenys una vegada a la vida.”

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About