L’alumnat de CFGS Gràfica Publicitària visita El Campus Blanc.

Els alumnes de 1SG i 2SG van assistir a l’actual edició del Campus Blanc, un cicle de conferències d’estudiants de disseny que van presentar els seus projectes finals de carrera, màster, grau o cicle.

La sala d’actes situada a la 4ª planta del Museu del Disseny de Barcelona, va ser l’escenari on l’alumnat del Jaume Mimó va poder participar en un esdeveniment pioner en el sector de la creativitat, que compta de fa anys amb professionals de l’àmbit, el Blanc Festival. Veure què estan fent les altres escoles, interactuar amb altres docents i representants de les escoles de Disseny presents a l’esdeveniment, compartir coneixement, agafar idees, va inspirar-los a participar per presentar els seus treballs a la pròxima edició. ç

Una experiència molt enriquidora que pot contribuir a donar-los visibilitat així com a donar a conèixer el nou cicle de Gràfica Publicitària i el centre.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About