Erasmus+ a Pieksämäki, Finlàndia.

Un dels nostres alumnes de CFGS Construccions metàl·liques ens explica la seva experiència a Finlàndia:

“El meu Erasmus+ ha estat una experiència extremadament enriquidora. He viscut durant dos mesos a Finlàndia i he treballat a JN Quality Expert Oy, una empresa especialitzada en l’assemblatge de llums de remolc.

Durant la meva estada he pogut apreciar els magnífics paisatges de Finlàndia. He visitat nombroses ciutats fineses, com ara Mikkeli, Jyväskylä i Kuopio, i alguns parcs naturals d’una gran bellesa. També he assistit a una trobada de cotxes antics i a la FinnMETKO, l’exhibició més gran de Finlàndia de maquinària forestal.

Pel que fa a l’empresa, m’han tractat amb molta amabilitat i m’han ajudat moltíssim en el meu dia a dia. Malgrat les dificultats lingüístiques, he après molt sobre la cultura finesa a través dels seus mateixos habitants. A més, he expandit els meus coneixements professionals, sobretot en mecanització per torn i fresadora i en assemblatge.

En conclusió, recomanaria aquesta experiència a qualsevol que tingui l’oportunitat de realitzar-la.”

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About