TREBALLEM PER APROPAR ELS CANVIS TECNOLÒGICS A LA NOSTRA COMUNITAT EDUCATIVA.

El passat dia 12 de juliol, el nostre professor Ferran Serred va participar a una trobada organitzada pel Consell Comarcal amb la Xarxa comarcal de fabricació digital al Vallès Occidental a l’espai Fab Lab a Sant Cugat. Van estar reunits diferents agents i centres vinculats o interessats a apropar la tecnologia al territori. La sessió va ser dinamitzada pel Consell Comarcal, amb la col·laboració de la Fundació i2Cat, amb l’objectiu d’actualitzar i ampliar el perfil del mapa d’espais i agents de fabricació digital de la comarca; revisar i identificar nous reptes, necessitats i interessos comuns, i cercar sinergies de col·laboració entre els participants.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About