ERASMUS+ A ITÀLIA

La Laura Negro, alumna del CFGS de Màrqueting i Publicitat, ha fet la seva mobilitat Erasmus+ de pràctiques a Samba Caffè, una empresa de cafè d’Avezzano (Itàlia) que està obrint mercat a Espanya, i ens explicava la seva experiència.

 

“L’experiència Erasmus+ és una bona manera de conèixer món i cultura. Jo soc aquí a Itàlia, en un petit poble de la província d’Aquila anomenat Avezzano.

 

Està sent una experiència enriquidora per aprendre un altre idioma.

 

Treballo en una empresa de cafè anomenada Samba Caffè, on m’han acollit molt bé des del primer dia i s’han preocupat per mi en molts moments. A l’empresa on estic la meva tasca a fer és aconseguir exportar el seu cafè a Espanya fent una investigació de mercat.

 

El turisme des del poble on soc és perfecte! Tinc Roma a 1 h i poc en tren. Aquests dos mesos he pogut viatjar a Roma, Pescara, Pisa, Florència, Nàpols…

 

També m’ha servit per conèixer a persones d’aquí d’Avezzano i d’Espanya que puc considerar amics.

 

Jo animo a qualsevol persona que tingui la possibilitat de fer l’Erasmus que el faci.”

 

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About