GRÀFICA PUBLICITÀRIA CONTRA LA GUERRA

Explorant la història de la imatge publicitària, l’alumnat del primer any del CFGS de Gràfica Publicitària ha après que durant la primera meitat del segle XX en diferents parts del món es va difondre l’ús de cartells il·lustrats amb finalitats propagandístiques.

 

Com que estem en temps de guerra, hem volgut posar a la pràctica el nostre aprenentatge i al mateix temps comprometre’ns contra la guerra realitzant cartells que conviden a posar fi al conflicte, però també a reflexionar sobre les seves reals motivacions i conseqüències. Tots els cartells tenen llicència CC BY-NC: el nostre alumnat els posa a disposició de la comunitat per si es volen fer servir per alguna activitat contra la guerra.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About