ERASMUS A BERLIN

L’alumne del CFGS de Màrqueting i Publicitat Marc Esparza ha fet la seva mobilitat Erasmus+ de pràctiques a Codressing, una startup de moda de Berlín (Alemanya) i ens explica la seva experiència.

 

“Sempre havia pensat que una sortida a l’estranger és una manera excepcional per créixer, tan personal com professionalment, i a Berlín vaig trobar això i molt més. Des del primer dia, la relació amb els meus companys de pis va ser insuperable, compartint experiències dia a dia i aconseguint una sensació de tenir una casa en aquest nou país.

 

A nivell professional, va ser com una muntanya russa, començant a treballar a una empresa on la cosa no va funcionar i, en comptes de tirar la tovallola, vàrem trobar una nova empresa on tant l’ambient de treball, com la localització, com el treball per se, va ser molt i molt positiu. El nom de l’empresa és: CODRESSING.

 

És una startup situada al cor de Berlin, al Hackesche Höfe, i la seva activitat és el lloguer de d’articles de moda d’alta costura per a dona. Una manera sostenible de potenciar la moda a la ciutat. La fundadora, la Floriane, va comptar amb mi així com amb dues noies que van començar el mateix dia que jo, la Penélope, de França, i la Zoe, de Frankfurt.

 

Els tres vàrem fer una molt bonica amistat en aquests mesos. Han estat uns mesos de molta activitat, jo personalment m’encarregava de les xarxes socials. Vaig proposar-li a la Floriane d’obrir un compte de Pinterest i vam aconseguir més de 10.000 interaccions en 2 mesos. Durant aquest temps, hi va haver de tot, dies de neu, dies de turisme, conèixer a moltíssima gent de diferents nacionalitats i crear vincles únics amb molta gent.

 

Recomano molt que qualsevol que vulgui viure una experiència diferent i única, sortir de la zona de confort i millorar el seu anglès, agafi l’oportunitat. Per la meva part, m’emporto una experiència laboral increïble, amistats úniques i una infinitat de records que m’acompanyaran per sempre”

 

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About