ERASMUS DEL PROFESSORAT A ITÀLIA

L’Ana Gutiérrez, professora d’anglès a cicles, va realitzar el curs d’Educació pel Desenvolupament Sostenible: eines pel disseny de l’aprenentatge cooperatiu a Pàdua, Itàlia, gaudint d’una beca del programa Erasmus.

“Cal viatjar per aprendre” – Mark Twain

I precisament l’Erasmus consisteix a viatjar per aprendre. Durant una setmana, m’he endinsat en la cultura italiana, a una ciutat considerada patrimoni de la UNESCO, he practicat l’anglès, he assistit a un curs que ha enriquit molt la meva tasca docent, he conegut professors d’altres països i compartir experiències i projectes.

Sens dubte, ha estat una experiència que m’ha fet créixer tant en l’àmbit professional com personalment.

“L’aventura val la pena” – Aristòtil

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About