XERRADA ITCS INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA

El passat dia 9 de març de 2022 a l’aula Magna de l’Institut Jaume Mimó, es va celebrar la xerrada per part de l’ITCS a càrrec de Joan-Lluís Martí, enginyer i tècnic internacional de soldadura (IWE/IWT) de la mateixa associació.

 

La xerrada va començar amb la presentació de la mateixa associació (ITCS) i el seu catàleg de serveis. A continuació es va donar pas a l’explicació de les possibilitats de formació NO reglada que pot ajudar als nostres alumnes a continuar estudiant una vegada han acabat els estudis, tant de grau mitjà com de grau superior, tot recordant que el nivell més alt d’estudis reglats vers la soldadura (CFGS Construccions metàl·liques) són els que poden cursar les/els alumnes al nostre centre, l’Institut Jaume Mimó.

 

L’objectiu de la xerrada va ser donar a conèixer les diferents opcions formatives, d’assessorament, d’inspecció i qualificació que ofereix l’ITCS donat que els futurs professionals d’aquesta part de la fabricació mecànica, concretament la referent a les unions soldades, potser en un futur necessitaran per tal de poder estar a l’alçada del nivell de qualitat requerit (qualificacions) vers alguns sectors punters (ferroviari, aeronàutic, etc…)

t'ha agradat aquest article?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About