Experiència Erasmus+ a Finlàndia

L’alumne del CFGS de Màrqueting i Publicitat Edgar Sagre està fent les seves pràctiques a Bola, un centre esportiu de Pieksämäki (Finlàndia) i ens explica la seva experiència.

 

 

“La ciutat és bonica i petita, el que més es valora aquí és la tranquil·litat. A l’empresa estic fent moltes coses diferents, a part de fer activitats relacionades amb els estudis com anuncis, cartells i la creació de material audiovisual també estic fent altres activitats relacionades amb l’esport, que és una de les meves grans passions.

 

A vegades ajudo als clients amb la paret d’escalada i fins i tot hem fet un mini campus de futbol per als nens petits, ja que quan ve la neu els jugadors han de deixar de jugar perquè és impossible jugar a l’exterior.

 

Les primeres setmanes vaig sortir al diari local, mentre promocionàvem la paret d’escalada. També he pogut estar amb els alumnes de Business de l’institut Esedu on he pogut conèixer a molta gent i fer activitats amb ells, també els hi he pogut mostrar una petita part de la nostra bonica terra i els seus monuments més emblemàtics.

 

A més, també he pogut fer diferents viatges per tot el país, la natura és una part molt destacada de Finlàndia i els seus llacs i les saunes són la seva millor carta de presentació. A més, és un país completament ple de llacs pel que és molt fàcil trobar-los. I sense oblidar les grans ciutats, durant aquests mesos he pogut anar a veure diferents partits d’hoquei gel, que és el meu esport preferit. A la ciutat de Mikkeli vaig poder veure un partit del Jukurit, equip que juga a la 1a divisió finlandesa.

 

Després, vaig anar a Hèlsinki a veure un partit internacional entre les seleccions de Suècia i Rússia. I finalment vaig acabar anant per segona vegada a la capital finesa a veure el Jokerit de Helsinki, equip que tot i ser finlandès juga a la lliga de Rússia, que és la millor lliga de tota Europa.

Respecte a l’idioma, és un dels reptes més difícils que he pogut plantejar-me en la meva vida. No té res a veure amb el rus, el suec o qualsevol altre idioma que hagi pogut aprendre anteriorment. Per tant, cada dia intento aprendre alguna paraula nova i cada vegada ampliar el vocabulari, però tot i això, és molt difícil i a vegades fa una mica de vergonya parlar-ho. Però la cara de la gent quan saben que no ets d’allà, però tot i així intentes parlar-ho és una de les coses que més satisfacció personal et poden donar.”

t'ha agradat aquest article?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About