Venda de llibres i roses per Sant Jordi

Els alumnes de 1r del CFGM d’Activitats Comercials organitzen la venda de les tradicionals roses i de llibres de segona mà, a més d’altres productes com pastissos, llaminadures, begudes i roses d’altres materials en motiu de la Diada de Sant Jordi.

 

Des de les 8h del matí fins les 20h del 23 d’abril hi haurà una parada a l’entrada principal de l’institut i una altra al pàrquing de professors.

 

Aquesta jornada de venda forma part del repte “Hora de vendre” i és la primera vegada que s’organitza a l’Institut Jaume Mimó, donat que aquest és el primer curs que es treballa per reptes a grau mitjà.

 

El 60% dels beneficis es donarà al Banc dels Aliments i l’altre 40% servirà per finançar una sortida de final de curs del grup.

 

La venda de llibres és possible gràcies a la donació de més de 200 llibres de diverses persones, a qui agraïm molt el gest. Animem a alumnes, professors i a tota la comunitat a participar de la iniciativa passant per la parada el dia de Sant Jordi.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About