Treballem per Reptes a CFGM d’Activitats Comercials

Aquest curs 2020-21, a l’Institut Jaume Mimó, hem implementat als CFGM l’aprenentatge basat en reptes. Aquesta metodologia té com a objectiu un aprenentatge vivencial, actiu i pràctic on els alumnes desenvolupin mitjançant la resolució de reptes reals, les seves capacitats, potenciïn la creativitat i pensament crític mitjançant el treball en equip.

Juntament amb l’Associació de Comerciants de Ripollet (UCR), els alumnes de GFGM d’Activitats Comercials estan treballant en un dels reptes, el disseny i preparació dels aparadors de Nadal de sis comerços de la ciutat.

t'ha agradat aquest article?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About