Aparadors de Nadal a Cerdanyola

L’alumnat de 1r de CFGM d’Activitats Comercials, en el marc del Repte “Muntem aparadors a Cerdanyola”, han dissenyat i muntat aparadors de Nadal amb material reciclat per a 14 comerços de Cerdanyola Comerç i Serveis, entitat que promou la compra de proximitat i que representa a més de 200 establiments de la ciutat.

 

Els comerços a qui els nostres alumnes han muntat els aparadors són:

Centre Òptic Cerdanyola Ortopèdia Inse

Ment Natural

Xavi Olivié Fotografia

Opticàlia Florit

El tastet.cat

Forn de pa Canaletes

Papereria Cordelles

Carlin Cerdanyola

Cal Pinxo

DIS

Clinica Dental SantaMaria SALAS

Llibreria Èfora

 

Abans de fer la proposta de disseny als comerços, els nostres alumnes van assistir a tallers d’aparadorisme a l’Escola La Llotja i a Àrtidi, on van rebre formació d’especialistes.

 

Després van treballar conjuntament amb les negocis per perfilar el disseny i finalment van crear l’ornamentació amb material reciclat (cartró, ampolles de plàstic, pots de vidre…) i han anat als comerços a fer el muntatge.

 

Ha estat una gran experiència pels alumnes perquè han treballat en entorns reals i professionals i pels comerciants ha estat una forma d’incorporar noves idees i innovar als seus establiments.

 

Estem molt contents amb el resultat final i agraïm la col·laboració a Cerdanyola Comerç i Serveis i a tots els negocis participants!!

t'ha agradat aquest article?

deixa un comentari

Products

Features

Get Started

About